PLAY WITH IT

PLAY WITH IT

Documentary (’35)

PLAY WITH IT verteld het verhaal de Filmfactory van de internationaal gerespecteerde acteur Rutger Hauer. Zijn Rutger Hauer Filmfactory is een internationale masterclass bedoeld om het medium film te herontdekken. De film volgt dertig internationale filmmakers die in slechts tien dagen tijd zes korte films maken en daarbij volledig moeten vertrouwen op hun intuïtie. Onder de bezielende leiding van Rutger Hauer en zijn team van internationale experts zoals John Putch, Paul Ruven, San Fu Maltha, Molly Stensgaard en vele anderen. RTV Rijnmond zond de documentaire uit in 2008 en de film werd ook vertoond op Rutger’s eigen filmfestival in Italië; I’ve Seen Films Festival.
Regisseur
Victor Vroegindeweij
Tim Roza 

Producer
In-Soo Radstake

Co-producers
RTV Rijnmond
Rutger Hauer Filmfactory

Camera
Jefrim Rothuizen

Montage
Tim Roza

Genre
Documentaire (’35)

Website
Rutger Hauer Filmfactory