LOGO_BOGUE_2014

BOGUE

BOGUE is een multimediaal platform dat zich richt op Rotterdam. Het is opgericht eind 2012 door In-Soo Radstake en Len Chandra en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend medium in Rotterdam e.o. Maandelijks worden we door 75.000 – 100.000 unieke bezoekers bezocht. En die komen regelmatig terug, gemiddeld zo’n 250.000 keer per maand. Gezamenlijk worden er dan zo’n 500.000 pagina’s bekeken. De gemiddelde leeftijd zit tussen de 18 en 40 jaar, ongeveer evenveel mannen als vrouwen.

Wij brengen nieuws, politiek, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video’, food, fashion, kunst en cultuur. Naast onze online activiteiten maken we eigen radio- en televisieprogramma’s via lokale omroep OPEN ROTTERDAM. Bogue is een startpagina, open podium en platform voor alles wat Rotterdam te bieden heeft, waarbij geen enkel onderwerp of thema wordt overgeslagen. Zo brengen we regelmatig diverse primeurs, zoals de val van deelraadvoorzitter Brammerloo en Stadsinitiatief Rotterdam World Wide. We zijn ongegeneerd partijdig en houden het stadsbelang voorop, ongeacht politieke kleur.

Bogue.nl is stadsproducent van Rotterdam.
Een stadsproducent initieert, motiveert, inspireert en evalueert. Als stadproducent begeleidt en steunt Bogue zowel talent als gevestigde namen, brengt verhalen naar buiten die anderen laten liggen en kijkt kritisch naar de ontwikkeling van zijn geliefde stad Rotterdam.
Bogue wil een structurele bijdrage leveren aan de ontwikkeling en verbetering van Rotterdam en haar inwoners.
Onze combinatie van zeer diverse content en mensen bedient de gehele Rotterdamse bevolking, van jong tot oud en van hip tot degelijk. Van lifestyle-hipsters tot nieuwsjunkies. Om zo breed mogelijk toegankelijk te zijn werken we samen met een breed scala aan Rotterdamse (culturele) organisaties en instellingen.

SAMENWERKEN MET BOGUE?
Dat kan. Bogue is een huis vol schrijvers, bloggers, art-directors en allerhande beeldbewerkers. Met eigen content brengen wij Rotterdam op originele en authentieke wijze in beeld. Daarbij weten wij precies hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken en gebruiken we daarvoor elk denkbaar middel en medium. Tekst, fotografie, video, online en offline, alles is mogelijk.
Neem gerust contact op voor een afspraak.

Sinds de oprichting eind 2012 zijn er honderden uren videomateriaal gecureerd, zoals televisisprogramma’s, tv-series, documentaires, een eigen radioshow en zelfs een eigen politieke talkshow.
Kijk vooral op de kanalen van Bogue:

Website
Facebook
YouTube
Vimeo
Twitter
Instagram